Gazetari Berat Azizi duke komentuar zhvillimet e sotme që kanë të bëjnë me njërin ndër projektet më madhore , atë të Korridorit 8 që kaloi tashmë edhe pengesën e fundit ligjore në drejtim të realizimit të tij për shkak se u dha drita e gjelbërt edhe nga Kushtetuesja, tha se korridori 8 ka vlerën e 8888 posteve ministrore e drejtorive informon TetovaSot .
Sipas tij më mirë një autostradë dhe një kanalizim , se sa një ministër , zëvendës dhe ngjajshëm sepse për gazetarin Azizi ata që lypin poste duhet të zëvendësohen me kërkesa të këtij lloji.

SHBA ndërton dhe këtu ska asnjë dilemë Bectel Enka. Puna bashkon kombe dhe qytete, bashkon shtete dhe zhvillon ekonominë ka shkruar në një postim në facebook gazetari Berat Azizi.TetovaSot