I mërzitur e i pikëlluar sot Orhan Aliti i mbijetuari i ngjarjes tragjike që ndodhi në autostradën Struma të Bullgarisë, në datën 23 nëntor, edhe pse me lëndime të rënda në boshtin korrizor dhe në këmbën e djatht qendroi stoik para arkivolit të djalit të tijë Visarit duke faliminderuar dhe përshëndetur gjithë të pranishmit që morrën pjesë në lamtumirën e fundit që iu dha sot Visarit 23 vjeçar.
Sot një grup të rinjësh nga Sllupçani në mënyr të organizuar pritën dhe përcollën për në banesën e fundit Visarin bashkvendasin e tyre me mbishkrimin në fanellat e tyre.
Edhe une jam Visari
Varrimi i të ndjerit u bo sot në varrezat e Fshatit Sllupçan,ku morën pjesë një numër i madh njerzish
Prehu në paqe Visar