Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa do të prishet formalisht nesër në Kuvend, pas zyrtarizimit të marrëveshjes Gashi-Zaev për bashkëqeverisje. Sipas informacioneve jozyrtare, deputetët e ASH-së nesër do të dërgojnë njoftimin për shkarkimin e koordinatorit Skender Rexhepi./TS