Dje në ora 11:15 minuta, zyrtarët
policorë të SPB Tetovë kanë arrestuar 69-vjeçarin
M.I. nga Piroku i Tetovës, të cilët janë sjellë në
mënyrë agresive dhe kanë penguar 63-vjeçarin D.M.
në kryerjen e veprimeve zyrtare lidhur me matjen
gjeodezike të pasurisë në fshat. Ai është ndaluar në
Stacionin policorë për të zbardhur dhe dokumentuar
rastin.TS