Modelja e njohur shqiptare e cila bëri emër në Londër në fushën e modelimit e që tanimë është mjë nga femrat shqiptare më të bukura.

Duke qenë edhe nënë bukuroshja e ktheu shumë shpejt fizikun e saj në gjendje normale.

Ismalji është mjaft aktive në rrjetet sociale ku zakonisht posto më shumë fotografi rreth jetës së saj profesionale dhe më pa asaj private.

Së fundi, ajo ka postuar disa fotografi ku është shfaqur në imazhe të ndryshme ku ka vënë në pahë bukurinë e saj.

“Krenare që jam grua”, ka qenë shkrimi i saj.

Ndryshe, së fundi ajo ka treguar se është duke investuar në vajza shqiptare që duan të bëhetn modele dhe të ndjekin hapat e modelës, ajo do t’iu ndihmojë në çdo hapë.