Partia e Gashit, Alternativa pritet që ditët në vijim të bëj të ditur edhe emrat e tjerë të posteve që ka fituar. TV21 jozyrtarisht nga burime brenda partisë ka mësuar edhe bartësit e disa funksioneve tjera mjaft të rëndësishme.

Marketing

ad

try{parent.AdformWin2p78e6t4dhe(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function C(a,c){function d(){c?g.open():g.open(“text/html”,”replace”);g.write(b);f.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),f=a.contentWindow,g=f.document,p=f.setTimeout; -1==a.offsetHeight||f.__rendered__||(f.__rendered__=!0,c?d():p(d,0))})(this,false)” style=”box-sizing: border-box; max-width: 100%;”>

REXHEP REXHEPI – DREJTOR I BURGUT TË IDRIZOVËS

BEHAR EMINI – KLINIKA E PSIKIATRISË, DREJTOR EKONOMIK

ERHAN ZUBERI –KLINIKA E FËMIJËVE, DREJTOR EKONOMIK

AMIR BILALLI – ZV/DREJTOR AGJENCIA PËR RINI DHE SPORT,

LIRIDON BAFTIJU – DREJTOR NË QENDRËN PËR PUNË SOCIALE, SHKUP