Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, ka vizituar sot fshatin Sllupçan të Kumanovës, me ç’rast ka inspektuar punimet për Lapidarin e UÇK-së.

Në shoqërinë e zëvendëskryeministrit, Artan Grubi, Ahmeti është pritur nga kryetari i komunës së Likovës, Erkan Arifi, funksionar tjerë partiak si dhe bashkëluftëtarë tjerë.

“Abaz Gjuka vizitë në Sllupçan …”, shkruan në njoftimin e shkurtë që ka publikuar dega e BDI-së në Likovë.