Nistorët okularë nëpërmjet disa fotografive dhe videove bëjnë të ditur për një aksident në autostradën Tetovë – Shkup, përkatësisht në dalje të Tetovës. Aksidenti ka ndodhur ndërmjet autobusit të kompanisë transportuese “Durmo Tours” dhe veturës zyrtare të Klan M.

Nuk bëhet fjalë për ndonjë aksident të rëndë dhe se nuk ka të lënduar. Autobusi nuk ka qenë i ngarkuar me udhëtarë, sipas burimeve, por në veturën e Klan M ka qenë gazetarja Z.M.R dhe nga stafi teknik G.M. Policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po merret për procedurim të rastit.