Në këto ditë të vështira për familjarët që humbën të afërmit e tyre në rastin tragjik në Bullgari, ngushëllimet nga familjarët, miqtë dhe bashkëpunëtorët janë më se të nevojshme. Me mijëra njerëz në ditë po i vizitojnë dhe po i ngushëllojnë ata.

Sot, në familjen e Abdulselam Selamit, i cili në aksidentin e kobshëm humbi motrën dhe dhëndrin, ishin Lideri i BDI-së Ali Ahmeti së bashku me zv/kryeministrin e parë Artan Grubi dhe disa funksionarë të BDI-së, për të shprehur ngushëllimet dhe për të qenë bashkë në këto momente të vështira dhe pikëllimi.