Një tjetër lajm i mirë vjen për vizitorët e njërës prej qendrave kryesore turistike ,atë të Kodrës së Diellit.Drejtori i këtij institucioni Adem Avziu konfirmoi se në këtë zonë turistike është zgjedhur problemi i parkingut ,informon TetovaSot.

Këtë sezonë sipas tij zgjidhet çështja e parkingut për vizitorët e Ski-Qendrës “Kodra e Diellit”

Përveç parkingut të madh përball stacionit policor (Parkingu 🅿️1️⃣), këtë sezon vihen në përdorim të plotë edhe dy parkingje të reja ekzistuese

Parkingu 🅿️2️⃣ i cilin ndodhet poshtë hotel Sllavija dhe Parkingu 🅿️3️⃣ që ndodhet përball hotel Scardus❗️

“Të njejtat janë sinjalizuar me shenja adekuate dhe do të mirëmbahen në mënyrë të vazhdueshme nga shërbimet e Ski-Qendrës”tha drejtori Avziu.

Ai u bëri  apel qytetarëve që t’i shfrytëzojnë këto vendparkingje në mënyrë që kaosi i trafikut i krijuar për vite me radhë, sidomos gjatë sezonit dimëror, të marrë fund.TetovaSot.