Ngushëllime për aksidentin tragjik në Bullagri ka shprehur edhe zv/ ministri i punëve të brendshme Nazim Bushi.
Postimi i plotë: Me trishtimin më të thellë po përjetojmë lajmin e aksidentit e rëndë në Bullgari ku humbën jetë shumë udhëtarë bashkatdhetarë burra, gra e fëmijë. Në këto momente të dhimbjes së madhe të familjeve të viktimave ju shprehim përkrahjen tonë të madhe që ta tejkalojnë sa më me pak shqetsime.
Lusim Allahun e Madhërishëm viktimat t’i përfshijë në meshirën e tij të pakufishme, ndërsa familjeve t’ju jep forcën e imanit dhe durimit të paluhatshëm, të lënduarëve shërim të shpejtë dhe mos përjetofshim të këtilla dhimbje.