Një klasë dhe një pjesë e korridorit janë djegur dje në shkollën në rrugën “Ferid Bajram”.


Sipas policisë, zjarri është denoncuar në ora 13:30 dhe për fat të mirë nuk ka pasur të lënduar.

“Në atë pjesë të shkollës në atë moment nuk ka pasur nxënës, ndërsa zjarri është shuar nga Brigada kundër zjarrit”, thonë nga MPB.