Zejdi: Qëndrimi me Levicën është njollosje e dinjitetit familjar

Deputeti i Alternativës Skender Rexhepi-Zejd në një deklaratë për media ka thënë se nuk do të jetë në një listë me njerëz të tipit të cilët e rrisin veten me urrejtje ndaj shqiptarëve atë nuk do ta lejojë asnjëherë, shkruan opinionshqip.live

“Në jetë nuk kam qenë dhe nuk jam Makievalist, nuk mundem një të keqe të luftojë me një të keqe tjetër. Të jem në një listë me njerëz të tipit të cilët e rrisin veten me urrejtje ndaj shqiptarëve atë nuk e kam lejuar asnjëherë, nuk ma lejon as edukata njerëzore, as familjare e askush.”