Zejdi: Jo me “LEVICËN”, flet Nikollovski

Deputeti i VMRO-DPMNE, Aleksadnar Nikollovski ka komentuar deklaratën e Skender Rexhepit – Zejd, i cili tha se nuk do të jetë pjesë e një nisme ku merr pjesë edhe partia e Majta.

Nikollovski, ka thënë se edhe ai do ta mbështetë këtë iniciativë derisa ka konfirmuar se në bisedime janë edhe me disa deputetë të tjerë.

“Në rrjedh janë bisedime edhe me disa deputetë dhe besoj se iniciativën për votëbesimin ndaj qeverisë ta mbështesin më shumë se 61 deputetë. Këtë iniciativë do ta mbështet edhe deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi”, deklaroi Nikollovski./ Alsat.mk