Zbulohet shifra: Ja sa fitojnë Chiara Ferragni dhe Fedez në 1 minutë

Spread the love

Ata janë një nga çiftet më të njohura në Itali dhe botë. Bëhet fjalë për Chiara Ferragni dhe Fedez që kanë ngritur perandorinë e tyre dhe po ja dalin të pasurohen çdo ditë e më shumë mes bizneseve që zotërojnë dhe kontratave që nënshkruajnë.

Së fundmi del dhe një prodhim filmik i tyre që pritet ta rrisë dhe më shumë vlerën në llogarinë e çiftit.

Por a e dini sa fitojnë ata në një minutë?

Sipas një faqeje të njohur në Instagram që analizon personazhet publik dhe fitimet e tyre, ata fitojnë 32 euro në minutë.

Llogaritë për 24 orë po ua lëmë t’i bëni vetë.


Spread the love