Në aksionin policor mbi fshatrat Llojat dhe Vaksincë sot janë zbuluar 39 emigrantë ilegal nga Lindja e Afërt.


Nga MPB njoftojnë se aksioni është zbatuar në orët e hershme të mëngjesit në bazë të urdhrit të Prokurorirsë në koordinim me departamentet tjera.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, prokurori publikl do të parashtrojë parashtesë adekuate.