Në një postim në Instagram, diplomatja amerikane ka publikuar foto dhe një video ku uron gëzuar nga Shtëpia e Flamurit.

Bashkangjitur fotove ambasadorja shkruan se “asgjë nuk mund të na ndalojë të festojmë sot 109-vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë”, duke iu referuar keshtu edhe motit te keq qe kishte perfshire qytetin bregdetar sot.

“Asgjë nuk mundi ta ndalojë 🇺🇸 që të mbronte pavarësinë e 🇦🇱 njëqind vjet më parë. Asgjë nuk mund të na ndalojë të festojmë sot 109-vjetorin e #DitëssëPavarësisësëShqipërisë. Gëzuar!”