Në këto momente në sheshin “Skenderbeu” në Shkup, dhjetëra qytetarë po vendosin lule në shkallët e sheshit në shenjë ngushëllimi për viktimat e tragjedisë së që ndodhi në autostradën e Bullgarisë, ku humbën jetën 46 qytetarë, dhe shpëtuan 7 të tjerë.