Ka ndërruar jetë në moshën 36-vjeçare mësuesja Drenusha Zymberaj – Morina nga fshati Trestenik i Pejës.


Familja ka njoftuar se varrimi i të ndjerës do të bëhet sot në ora 14:00.

“Të ndërruar familjarë, miq, shokë, dashamirë, ju njoftojmë qe me datë 19.11.2021 në moshën 36 vjeçare ka ndërruar jetë Bashkëshortja, Nëna, Vajza dhe Mësuesja jonë Drenusha Zymberaj – Morina.

Varrimi i të ndjerës bëhet me datë 20.11.2021 në ora 14:00 në varrezat e fshatit Trestenik”, thuhet në njoftim.