Jennifer Lopez ka vjedhur gjithë vëmendjen me një fustan dasme kur u shfaq në American Music Aëards të dielën mbrëma.


Ndonëse kishte edhe shumë performanca të forta nga artistë të vjetër dhe të rinj, dke përfshirë edhe Olivia Rodrigo, ishte J Lo ajo që mori gjithë vëmendjen.

Ylli është martuar tre herë dhe është fejuar dy herë, kishte veshur një fustan elegante për të kënduar këngën e saj të re ‘On My Way’, nga komedia e saj romantike Marry Me.

Në këtë komedi luan gjithashtu edhe Owen Wilson.