Ava White, 12 vjeçe, u ther për vdekje në qendër të qytetit Liverpool të Anglisë të enjten në mbrëmje. Katër djem – një 13 vjeç, dy 14 vjeç dhe një 15 vjeç – janë arrestuar nën dyshimin për vrasje.


Policia beson se Ava dhe shokët e saj patën një grindje me fjalë, që çoi në sulmin ndaj adoleshentes, që i shkaktoi “lëndime katastrofale”. Policia merr vesh se sulmuesit kishin ikur nga vendi i ngjarjes.

Policia u njoftua për një sulm në orën 20:39. Kur policët shkuan në vendin e ngjarjes, e gjetën vajzën të rrëzuar në tokë. Disa kalimtarë rasti, të cilët ishin dëshmitarë të incidentit, ishin duke ia dhënë ndihmën e parë.