Kryetari i PDSH-s sonte ka qenë i ftuar në emisionin ClickPlus ku ka folur rreth zgjedhjeve lokale.


Thaçi është shprehur duke thënë: “BDI e dërmoi opozitën shqiptare në këto zgjedhje lokale. BDI e tregoi forcën e vet kundrejt këtyre partive të cilat janë formuar në këto 7 vitet e fundit.”

Mes tjerash Thaçi ka thënë se po që se shkonim në zgjedhje të parakohshme BDI prap se prap do të fitonte edhe atë bindshëm.

“BDI është në mes oqeanit. Kundrejt partive tjera ka dalë fituese absolute. I ka dërmuar të gjitha partitë opozitare dhe në zgjedhjet e parakohshme BDI përsëri do të dilte fituese”,është shprehur Thaçi në ClickPlus.