Ish-kryeministri Sali Berisha, ka falënderuar në mënyrë të veçantë delegatët firmëtarë të Elbasanit për guximin dhe dinjitetin e treguar për administrimin dhe mbrojtjen e procesit të mbledhjes së firmave për Kuvendin e 11 dhjetorit.


“U bëj thirrje të gjithë delegatëve të bashkohen me ne, në Ditëlindjen e Partisë Demokratike! Të bashkuar drejt Fitores”, shkruan Berisha në Facebook.

Postimi i Berishës:

“Falenderoj delegatet firmetare te Elbasanit per guximin dhe dinjitetin e treguar per administrimin dhe mbrojtjen e procesit te mbledhjes se firmave per Kuvendin e dt 11 Dhjetor, sikunder u bej thirrje te gjithe delegateve te bashkohen me ne, në Ditelindjen e Partise Demokratike! Te bashkuar drejt Fitores!”, shkruan Berisha.