Në spitalin Pirogov të Sofjes në këto momente ku po raportohet se janë hospitalizuar 7 pasagjerë dhe u janë nënshtruar intervenimeve kirurgjikale. Familjarët e të lënduarve kanë arritur në spital, ku për Alsat thanë se nga ajo që kanë dëgjuar nga të lënduarit tragjedia ka ndodhur për 10 minuta.