Simbolika e Zejdit: Me thirrjen e Ezanit ia mbylli dyert antiislamikëve dhe antishqiptarëve të LEVICËS

Pak më parë deputeti i Alternativës Skender Rexhepi-Zejdi theu heshtjen e tij me një intervistë për televizionin Alsat-M, në lidhje me rrëzimin e Qeverisë, shkruan politiko.mk


Zejdi ishte i prerë se nënshkrimi i tij nuk do të qëndroj bashkë në një listë ku qëndron edhe nënshkrimi i kreut të së Majtës.

Gjersa po jepte deklaratë Zjdi thirte edhe Ezani dhe Zejdi nën hijen e Ezanit deklaroi se asnjëherë nuk do të mbështes një parti që është anti fetare dhe anti kombëtare “Kështu ka qenë që kur e kemi përpiluar atë listë pjesë e saj të mos jetë edhe e Majta. Unë nuk pranoj që nënshkrimi imë të jetë pjesë e Listës bashkë me nënshkrimin e kreut të së Majtës”, tha Skender Rexhepi-Zejd. Mandatin nuk e kemi marrë për tu shërbyer kauzave antishqiptare”, tha Zejd.