Si do i ndajë Kasami postet me ASH në Komunën e Tetovës?

Kryetari i sapo zgjedhur i Komunës së Tetovës dhe njëherit edhe kryetar i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sonte në ClickPlus në TV21 foli edhe për ndarjen e pushtetit lokale me Aleancën për Shqiptarët. Kasami tha se deri më tani nuk është diskutuar, por shtoi se parimisht do të merren vesht shumë lehtë.