Shumica parlamentare do të ritet, Mitrevski: Do e bëjm publike nesër, deputeti Rexhepi ka pasur presion nga ata që e kërkojnë

Koordinatori i grupit parlamentar të LSDM-së Jovan Mitrevski thotë se qeveria do të ketë shumicë më të madhe parlamentare dhe se kjo do të shpallet nesër. Ai tha se VMRO-DPMNE edhe një herë e ka gënjyer opinionin me pretendimet se kanë shumicë për mosbesimin e qeverisë, ndërsa seanca e votimit është ndërprerë gjatë gjithë ditës për shkak se nuk ka kuorum, sepse deputeti i Besës, Kastriot Rexhepi nuk është në dispozicion.

“Mickoski ka të drejtë për një gjë, se qeveria ka një shumicë më të madhe parlamentare. Ngjarjet e së nesërmes le t’ju marrin nga ata që duhet t’i thonë ato, tha Mitrevski.

Ai tha se deputeti Kastriot Rexhepi nuk ka pasur presion nga ata siç ka thënë Mickoski, këtu e kundërta – presioni ka qenë nga opozita dhe këtë do ta thotë së shpejti. Mitrevski po ashtu tha se nuk ka kontakte me Rexhepin, por se duke e njohur si koleg deputet, beson se i përkrah integrimet evropiane të vendit.