Ka shkuar në katër numri i të vrarëve nga të shtënat me armë në drejtim të një autobusi në fshatin Gllogjan.


Siç ka mësuar KOHA, në vend të ngjarjes kanë vdekur shoferi dhe konduktori i autobusit, ndërsa më vonë, si pasojë e plagëve, edhe dy të

rinj, të lindur më 2003, përkatësisht 2004. Gjendja e dy të plagosurve tjerë është stabile.