Ish-kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, në një intervistë para mbledhjes së partisë Lidhja Social Demokratike të Maqedonisë, nuk konfirmoi dorëheqjen e kryetarit Zoran Zaev. Ai tha se nuk ka dijeni se në këtë mbledhje do të diskutohet për këtë temë. Shilegovi tha se kjo mbledhje është thirrur për të diskutuar për shumicën e re parlamentare që do të vijë dhe për përfshirjen apo jo të Alternativës në Qeveri.