Sela fajëson aktivistët e Aleancës për humbjen

I pari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, në emisionin “Rruga Drejt”, ka treguar se kujt i faturohet rënia për 20 mijë vota krahasuar me zgjedhjet e kaluara parlamentare.

Ai ka thënë se kanë këtë rënie, derisa është shprehur se fatura shkon duke nis nga ai e deri te secili aktivist.

“Rënia faturohet nga unë e të secili aktivist i cili ka marrë për obligim dhe ka pranuar me vullnetin e lirë që të jetë anëtarë i Aleancës për Shqiptarët. Pra të gjithëve”, tha ai.