Sot nga ora 12:00 deri në ora 16:00, në territorin e SPB Tetovë është kryer aksion kontrolli për parakalim, në kuadër të të cilit janë sanksionuar gjithsej 39 kundërvajtje (25 në territorin e Tetovësdhe 14 në territorin e Gostivarit). Shkeljet e konstatuara janë sanksionuar me parashtresa adekuate.
SPB Tetovë apelon qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit dhe të kontribuojnë në rritjen e sigurisë në trafik nëpër rrugët në rajonin Tetovë-Gostivar.