Influencierja e rrjeteve sociale, Jehona Dreshaj është edhe një vajzë e përkushtuar ndaj familjes


Fillimisht ajo u bë e njohur si motra e këngëtares dhe modeles Afërdita Dreshaj.

Tani, Jehona ka marrë famën e vetë dhe është njëra prej vajzave që tregon stilin e saj interesant të jetesës luksoze, duke lëvizur në qendra të ndryshme të modës.

Sot, ajo ka zgjedhur që ditën ta kalojë me motrën e saj, Afërditën derisa shihet se ajo vazhdon të jetë e kujdesshme ndaj djalit të Afërditës, për të cilin është parë duke e kujdesur.

Jehona, shihet se është një teze që kujdeset në maksimum për nipin e saj.