Një dëshmitar i cili ka parë gati se gjithë tragjèdinë e sotme duke dashur të mbetet anonim ka dhënë dètaje nga
aksidènti i sotëm që nd0dhi herët në mëngjes.


Dëshmitari (edhe pse nuk do t’ja publikojmë emrin për shkàk të ndjeshmërisë së ràstit) ka rrëfyer se ai ka qenë prapa autobusti me një mini-bus udhëtarësh në vendin Bosnke, pak para qytetit Dupnica.

“Ishim duke udhëtuar me një mini-bus, autobusi duke lëvizur eksplõdoj menjëherë dhe u përfshi nga një zjàrr i madh dhe ishte e pamundur që të ndihmohen njerzit sepse flàkët ishin shumë të mëdha”, ka rrëfyer dëshmitari.

Ndryshe, sipas autoriteteve bullgare, numri i personave që kanë humbur jetën ka arritur në 46.