Rrahje për maska mes sigurimit dhe qytetarëve në një qendër tregtare në Prizren (VIDEO)

Spread the love

Një incident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e kësaj të diele në Prizren.

Në një qendër tregtare në këtë komunë pak më parë ka ndodhur një përleshje mes sigurimit dhe dy qytetarëve.

 


Spread the love