Reperja dhe këngëtarja Rina Balaj po vazhdon pushimet e nxehta në Greqi


Nuk po ndalet.

Seksi, provokative por edhe artiste.

Kështu mund të përshkruhet Rina Balaj në fotot e saj të fundit që ajo po bën në bregdetin grek gjatë këtyre javëve, e të cilat nuk janë të pakta.

Për tërë këtë, ajo ka vendosur që të vë sonte të pasmet në plan të parë, derisa ka pozuar në Santorini, qytetin bardh e kaltër të Greqisë.