Rexhepi në emisionin “360 Shkallë” në Alsat, tha se është i bindur se vendi ynë do të çelë negociatat dhe se në dhjetor do të festojmë të gjithë së bashku.


“Jam i bindur se vendi ynë do të marrë datë për hapjen e negociatave dhe definitivisht nga sinjalet që na u dhanë nga ndërkombëtarët, më japin mbështetje të plotë. Formimi i qeverisë së re në Bullgari, fitorja e presidentit Radev, paralajmërimi i vizitës së Eskobarit, tregojnë qartë se bëmë mirë për atë që bëmë të enjten dhe do të festojmë të gjithë në vjetor”- tha Rexhepi.