Deputeti Rexhepi ka folur rreth kërcënimeve të cilat i kanë ardhur ditën e Enjte ku edhe ishte e planifikaur që të rrëzohet Qeveria.


“Të mërkurën një ditë para se të votohej rrëzimi i Qeverisë asnjë kërcënim nuk më ka ardhur për të votuar ose për të mos e votuar. Ditën e Enjte pas orës 11 ku nuk isha në seancë dhe unë e mbylla telefonin gjatë gjithë ditës, atëherë kishin ardhur shumë kërcënime. Në ora 2 ose 3 e natës unë e kam hapur telefonin dhe atëherë unë i kam parë të gjitha kërcënimet”, është shprehur Rexhepi.

“Kam paraqitur më shumë se 1 kërcënim në organet shtetërore. Me emër dhe mbiemër të gjithë i kam paraqitur dhe shpresoj se organet e rendit do t’i kryejnë punët”, ka thënë deputeti Rexhepi.