Kastriot Rexhepi në televizionin Alsat, siguroi se çështja e numrave në Kuvend është çështje e mbyllur, se numrat për të ecur përpara janë dhe kjo mazhorancë do të zgjerohet.


“Prej informacioneve që kam, vetëm se janë siguruar çështja e numrave për të funksionuar si shumicë. Por po ashtu po punohet edhe me subjekte të tjera politike për të zgjeruar mazhorancën. Së shpejti do të dihet edhe deri ku ka mbërritur numri i mazhorancës së re. Për momenti jam duke punuar që Lëvizja Besa të vazhdojë të qëndrojë në mazhorancë. Ndërsa me Alternativën nuk kemi pasur asgjë kundër të futet në Qeveri- tha Rexhepi.