Monedhat digjitale duhet të pranojnë humbjen e madhe që ndodhi në fillim të javës.


Por më pas kriptomonedha më e madhe u ra në vlerë papritmas dhe aktualisht po tregtohet për gati 60,000 dollarë.

Situata nuk duket më e mirë as për monedhat e tjera digjitale: Ethereum ra nga 4,700 në 4,300 dollarë brenda natës. Binance Coin, Solana, Cardano, XRP dhe Polkadot janë gjithashtu “thellë në të kuqe”.