Në shenjë ngushëllimi për qytetarët e vdekur në aksidentin tragjik të autobusit, qytetarët vendosën lule dhe lanë qirinj para Ambasadës së Maqedonisë në Sofje.


Autobusi që u dogj plotësisht, 46 vdiqën dhe shtatë pasagjerë mbijetuan. Aksidenti i autobusit ka ndodhur në afërsi të Strumës.