Qeveria konfirmon : Hoxha dhe dy zëvendësministrat kanë deponuar dorëheqjet

Nga Qeveria konfirmojnë se ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe zëvendës ministri i Kulturës, Sedat Sulejmani si dhe ai i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani tashmë kanë deponuar dorëheqjet e tyre në Qeveri.


Nga ekzekutivi thonë se dorëheqjet janë deponuar pasditen e sotme.