Qeveria e Maqedonisë së Veriut, sot, me fillim prej orës 12:00 do të mbajë seancën e 120-të të rregullt,


Kjo seancë do të udhëhiqet nga zëvendëskryeministri dhe ministri për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi.

Për vendimet e marra në kuadër të seancës do të njoftohet pas përfundimit të saj.