Presidenti rus, Vlladimir Putin i ka shprehur ngushëllime presidentit Stevo Pendarovski për tragjedinë e rëndë ku vdiqën 45 persona dhe u lënduan 7 të tjerë pasi zjarri përfshiu autobusin e kompanisë “Besa trans”.


“Pranoni ngushëllime të thella për humbjen e qytetarët të vendit tuaj, përfshirë edhe fëmijët e vegjël dhe mëdhenj, në fatkeqësinë e aksidentit që ndodhi në Bullgari”, thuhet në telegram ngushëllimin.