Deputeti Kastriot Rexhepi tha se ka nënshkruar nismën për mocion të mosbesimit pas dorëheqjes së kryeministrit Zoran Zaev, pasi sipas tij vendi duhej të ketë mandatar.Rexhepi thotë pasi Zaev nuk deponoi dorëheqjen, dhe pasi rezultatet në komunën e Zhelinës mbetën të pa ndryshuara, nuk e ka parë të arsyeshme të votojë mocionin e mosbesimit.


“Zaev e tërhoqi dorëheqjen, Zhelina u fitua. Pse nuk pritet deri më 14 dhjetor. Nuk e kam të qartë insistimin pse tani. Ndoshta pas 14 dhjetorit do të bëhen më tepër se 74 deputetë”, tha mes tjerash Rexhepi.