Ekipi i televizionit kombëtar bullgar BNT mbërriti në fshatin Rashçe ku jetojnë vëllezërit Haxhiu.


Ata janë pronarë të “Besa Trans”, kompania e transportit që organizoi udhëtimin fatal të udhëtarëve nga Maqedonia në Stamboll dhe që gjatë kthimit në Shkup ndodhi aksidenti i rëndë.

Sipas televizionit, shtëpia e vëllezërve aktualisht ruhet nga policia për shkak se njëri prej tyre ka marrë kërcënime me vdekje. Ai dhe vëllai i tij janë ende në Bullgari.