Siç njoftojnë nga policia, sot nga ora 10:00 deri në ora 14:00 në rrethin e SPB Tetovë ka pasur aksion kontrollues për shoferët të cilët tejkalojnë shpejtësinë.


“Gjithsej ka pasur 62 kundërvajtje edhe atë 42 në Tetovë dhe 20 në Gostivar”, thuhet në njoftimin e policisë.

Tre nga kundërvajtjet kanë qenë me mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, ndërsa 23 kanë qenë nga 50 deri 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Krahas kësaj, siç theksojnë nga policia, po ashtu janë dënuar edhe nëntë shoferë të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë në vendbanim dhe pesë kundërvatje të tejra.