Ka përfunduar operacioni ndaj nxënësit të plagosur në tragjedinë në Deçan.


Atij i është nxjerrë me sukses plumbi dhe tani është në gjendje stabile shëndetësore.

Është kryer operacioni, është nxjerrur plumbi nga trupi”, kanë thënë nga Spitali i Pejës.

Në Spitalin e Pejës ndërkaq ka arritur ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci si dhe zëvendësministrja e Shëndetësisë.