Përçarje në Aleancën për Shqiptarët në Dibër

Pas akuzave me fakte që bëri dje një qytetar dibran në adresë të mjeku pediatar më i djalit zë tij, Arben Agolli për shantazh dhe kërcënim ndaj tij, duke u thirrur në shëndetin e fëmijës disa muajsh, breda aleancës u bë diskutim shumë i ashpër, gjer në përçarje, duke kërkuar edhe stopim të aktiviteteve të doktor Agollit. Përçarja dhe largimi i doktor Agollit u reflektua edhe sot, me mos prezencën e tik në takimin që pati dega e Aleancës për Shqiptarët në Dibër dhe ku ai nuk ishte prezent. Të gjitha këto fenomene që po ndodhin brenda Aleancës për shqiptarët, shantazhet ndaj qytetarëve, grindjet dhe përçarjet e brendëshme, do të ndikojnë shumë negativisht në epilogun e zgjedhjeve të 14 nëntorit./TetovaSot/