Pas marrëveshjes për shumicë të re vjen reagimi i Apasievit të “Levicës”

“Me një lëvizje politike i përzumë ata që i dëbuan prindërit tanë nga fabrikat dhe që Maqedoninë e shndërruan në bashibozuk”, ka shkruar sonte Apasiev në profilin e tij në Facebook.