Pas dështimit për rrëzimin e Qeverisë, Apasiev kërkon radikalizim të masave

Në një deklaratë për mediat para Kuvendit, lideri I “Levicës” Dimitar Apasiev ka theksuar se situate është alarmante dhe se demokracia është e paralizuar dhe se duhet të radikalizohet situata.


“Ky është presedan që do të na kthehet. Kur keni mundësi të rrëmbeni një deputet dhe ta mbani…Nuk e di nëse e keni e keni parë videon, mua mu duk sikurse ata të burgosur të organizatave terroriste para ekzekutimit. Situata është shumë e rrezikshme, qytetarët duhet ta kuptojnë seriozitetin. Mendoj se ky pushtet nuk bie me dëshirë, duhet të radikalizohet situata” – ka thënë Apasiev.